Forserums IF10 - 7Sportklubben Beduinerna SK

Serie:Herrar Division 4 Norra   Tabell >>
Samling:14:00
Seger i premiären för A-laget!
2018-10-14 09:06
Spelande tränare Rickard Crona jublar efter att gett tillbaka ledningen till Forserum.
Det var en välbesökt sporthall när Forserums IF´s seniorer gjorde comeback i seriespel i innebandy. Sportklubben Beduinerna stod för motståndet i premiäromgången.

Forserum verkade ha taggat till ordentligt inför match och hade helt rätt inställning inledningsvis vilket snabbt gav en 3-0 ledning efter att Christoffer Lindahl inlett säsongens målskytte dubbla gånger om.

Matchen fick nerv när FIF samtidigt drog på sig en 5-minuters och en 2-minuters utvisning i början av andra perioden. Beduinerna hade redan innan dess gjort ett mål i powerplay och lyckades nu reducera 2 gånger till och plötsligt stod det 4-4. Efter detta var matchen jämn och stod och vägde ända tills mitten av tredje perioden då Forserum ökade sin ledning till 10-5. Slutresultatet skrevs tillslut till 10-7 och resan mot Div 3 inleddes därmed på bästa sätt!