Serie:Herrar Utveckling Norra   Tabell >>
Ny seger för utvecklingslaget
2019-02-17 19:23
Andra raka för Forserums IF - U

Säsongens första seger följdes direkt upp av ytterligare en!

Jag kan ärligt säga att det var inte med några större förhoppningar om seger jag åkte ner till Rottne idag. Vi ligger sist i tabellen och möter 2:an i tabellen. Ett lag som vi haft bekymmer med, framför allt med deras långskott från mittplan kombinerat med trafik framför målet.

Lyckligtvis blev matchbilden en helt annan idag jämfört med de två första mötena lagen emellan. Redan i första perioden gjorde vi 5 mål, något vi endast lyckats med en gång tidigare i år (senaste matchen) och leder med 3-5.

Efter detta kontrollerar vi stora delar av matchen, vi genomskådar deras uppspelssätt och de tappar boll i offensiv zon gång efter gång. Deras långskott som de lyckades med så bra i förra mötet var som bortblåst. Vi styrde bort deras anfallsvapen på ett effektivt sätt och som krydda på detta så gjorde vi en hel rad med riktigt snygga mål.

Matchen rinner iväg till vår fördel och slutsiffrorna skrivs till hela 3-12! Målrekord för säsongen för oss och med säkerhet säsongens skönaste vinst!

Det är svårt att plocka ut en spelare som ska få extra cred en match som den här men i mina ögon så gör Kasper Svensson en helt fenomenal insats. Det gick inte att stoppa honom, framför allt i första perioden. Beröm kan utan problem ges till hela truppen idag. INGEN spelade halvdant utan alla gjorde en mycket bra insats.

Tack till den tillresta publiken, ni bidrog sannerligen till att vi höjde oss ytterligare ett snäpp!