Serie:Herrar Utveckling Norra   Tabell >>
Samling:18:30
Haveri i maskineriet, tillfälligt stopp för u-laget?
2019-03-02 21:49
Förlust mot serieledarna
Forserum skulle bjuda på underhållning i Ljungby under lördagskvällen. Trots tre raka segrar för bortalaget så kom enbart ett fåtal till läktaren när tabellettan tog emot jumbon. Tillresta fans från Forserum överröstade hemmapubliken vilket var härligt!

De gröna tog också ledningen i matchen genom Emil Hultenius som i en tilltrasslad situation lyckades få in bollen. Efter detta började hemmalaget söka sidledspass framför mål och fick med detta mer framgång. När perioden var slut ledde hemmalaget med 4-3.

I pausen fokuserade vi på att försöka ta mer skott då detas målvakt uppträtt mycket osäkert. Tyvärr lyckades vi inte med detta utan underpresterade i andra perioden och Lagan utökade sin ledning.

Sista 20 blev betydligt mer grinig än de tidigare och det gynnade inte oss. Kvaliteten på spelet, domarnivån och sportsmannaskapet sjönk i symbios. Skönt var iaf att Mert lyckades reducera och vi därmed fick göra matchens sista mål 9-5.

Nu återstår endast en match för säsongen, Hestra på hemmaplan på Fredag. Nu behöver vi publikens stöd för att få segertåget på banan igen!