Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samlade krafter styrde Forserum in i vinnarspåret igen
2019-12-20 22:27
Forserum fick med sig en skön seger innan uppehållet.
Halva serien har spelats och ikväll väntade returmötet mot Vetlanda. Stabiliteten i FIF var lite ifrågasatt och inledningen av kvällens match var jämn och oviss.
Efter halva perioden tog dock hemmalaget tag i taktpinnen, och det rejält. Bäckis och Luddis nätade varsin gång innan Forserum forcerade in 4 mål på 1:04! Med ett avslutande mål i sista minuten så hade alltså Forserum en ledning med 7-0 till pausvilan.

Andra perioden vanns av Vetlanda med 4-6 efter att hemmalaget slagit av på takten och sista perioden blev aldrig riktigt spännande utan de grönklädda gjorde vad som krävdes och slutresultatet skrevs till 13-7.

Efter att laget haft ett par tveksamma matcher under hösten var det ett viktigt besked att se laget kunna resa sig och samla krafter och verkligen prestera riktigt BRA under åtminstone en period. Att sedan en sådan stor ledning blir något bräcklig kan vara naturligt då både spelare och publik slår av på tempot. Nu väntar ett uppehåll tills början av januari och vikten av att gå in ett uppehåll med en bra känsla är ibland underskattat och därför var kvällens insats av stor vikt.

Imorgon lördag bjuds det på ett par matcher under dagen. Bland annat ska b-laget spela sin sista match innan uppehållet och sköter därmed underhållningen från 15:00 och vem vet, kanske har tomten något att bjuda på?