Fagerhult Habo IBK Ungdom21 - 7Forserums IF

Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:10:00
Det gör inget, ni är våra hjältar ändå!
2022-03-19 14:55
Kvalitetsskillnaden var för stor mot Fagerhult

Endast två kompletta kedjor gav sig till Habo för möte med överlägsna seriettan Fagerhult. Förra mötet slutade med stor förlust för Forserum och med sämre förutsättningar denna gång tydde det mesta på att det skulle bli likadant idag.

Fagerhult hör inte hemma i division 4. Några av spelarna ska snart spela kval till SSL och kvaliteten på deras spel var anmärkningsbar. Snabba, hårda passningar och lika bra mottagningar över hela banan gav hemmalaget massvis med chanser, och de flesta satt även i mål. 10-1 efter en period talar sitt språk.

Hemmalagets tränare visade däremot prov på dåligt humör när han skällde ut sina spelare när de ledde med 10 mål. Forserum gjorde tvärtom och höjde sig under matchens gång och delar av tredje perioden var riktigt bra. Det hjälpte föga då matchen slutade med samma siffror som sist.

Säsongen är över. Det slutade med en brakförlust.

Solen skiner ändå och fansen älskar er ändå!

Ett mycket ungt lag har trots allt hävdat sig fint i divisionen och kanske kan laget höja sig ytterligare ett par snäpp till nästa säsong. Spelet har utvecklats positivt under andra halvan av serien och den trenden kan fortsätta. Vem vet, med ett par potentiella hemvändare så ser utgångsläget riktigt positivt ut till hösten!