Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:13:00
Bredden avgjorde mot S/W 2010
2023-01-07 18:02
3 producerande kedjor är FIF´s största styrka för tillfället

Efter poängtappet precis innan juluppehållet fanns en viss spänning både i lag och bland åskådare. Jakten på förstaplatsen i tabellen tillåter inte många oavgjorda matcher och definitivt inte förluster. Ny match mot S/W som höjt sig många snäpp sedan förra säsongen men skulle de rå på sereledaren?

Svaret på frågan kom redan tidigt i matchen. Forserum hade 4-0 efter tio minuter vilket stod sig perioden ut och samtliga kedjor hann göra mål innan vilan. Just denna bredd på truppen är i flertalet matcher FIF´s signum och styrka.

Andraperioden bjöd däremot, som så många gånger tidigare denna säsong, på sämre spel och därmed bjöds S/W in smått i matchen. 5-1 inför sista och skulle ytterligaer ett S/W-mål falla in tidigt av tredje perioden så kunde nerverna börja spöka. Så blev inte fallet utan maskinen tuggade på som önskat och levererade sex fullträffar i sista akten vilket gav en 11-4 vinst.

Benjamin fick ännu en gång priset som planens bäste, en spelare som sällan gör någon besviken. Ansvarig för detta val hade nog lyxen att idag välja på flera namn till den utmärkelsen. Mångas ögon fastnade nog på Fabian i målet som gång på gång fick välförtjänta applåder och gjorde många högklassiga räddningar idag.

Nästa vecka väntar Westbo på bortaplan och därefter väntar en intensiv vecka med 3 matcher på 7 dagar.