Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
En poäng med liten marginal mot Tenhult
2023-01-21 17:06
Ännu en het match lagen emellan!

Tre matcher på en vecka, det väntar a-laget nu och veckan inleddes med en mycket intensiv kamp mot Tenhult som överraskade serieledaren.

Det började dock bra. Carl Öggesjö vikarierade på Hampus position och gjorde säsongens första mål i a-truppen, fint framspelade av MJ. Forserum hade mycket boll i första perioden och kunde dryga ifrån till 3-1 som kanske var något i underkant.

Sett till första perioden så talade mycket för en ny vinst men Tenhult vägrade släppa taget om matchen och reducerade allt som oftast direkt efter publiken fått jubla till mål för hemmalaget. 6-4 efter 40 minuter kändes nu inte alls som en trygg ledning. Sju minuter in i tredje utökade MJ till 7-4, sitt tredje för dagen! Avgjordes matchen nu? Nej, TIF lyckades göra följande tre mål, det sista onödigt i boxplay. Oavgjort men det kunde slutat mycket värre då gästerna hade en boll inne i mål precis efter slutsignal.

Forserum behöver kanske använda sig av en annan strategi när de möter lag som är så intensiva som dagens motstånd. Även om lägen skapades så hade tredjekedjan mycket svårt offensivt mot det fysiska motståndet. Eddie´s långa målstreak stannade därför på 7 matcher idag.